Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2012

Happy New Year 2012 !

Assalamualaikum. :)

Alhamdulillah ada lagi kita di tahun baru ni. Alhamdulillah. walaupun tak semua wishlist untuk tahun lepas tu tercapai, still aku dapat went through the whole 2011 successfully. Although there are some things that i regret that i did. ='(
Anyways, 2011 wasnt the best year out of my 20 years of living. but some memories are irreplaceable. memories with my families, classmates, bandmates, campus mates and some of my special friends cant be replace with other things. hehe. ALHAMDULILLAH pujian kepada ALLAH SWT aku ucapkan sebab anugerahkan aku dengan kebahagiaan dan kesempurnaan hidup di dunia ni.
hoping for a brighter two thousand and twelve.


sempat jugaklah makan prosperity (kemakmuran) on New Year's night. diharapkan hidup aku makmur sepanjang zaman.hehe. oh, with Salam some more. what an unexpected. haha. the funny story was, adalah empat gadis duduk kat meja sebelah kami. khusyuk bebenar diorang dok soksek soksek sambil jeling-jeling kat kami sebelah. aku…