Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Man propose ALLAH SWT dispose

This golden words never fail to mesmerize me. Drum competition ditunda selepas PRU13. 13 Mei kalau tak silap. Jadi plan kami yang kononnya nak berkonvoi ke Kedah tu terpaksa ditunda sama sekali. Dan 90% pasti tak kan attend pun pertandingan tu. Frust?  Ye. Menonggeng. Tapi bila fikir dua kali, nampak tak ALLAH SWT nak bagi peluang kat budak-budak ni untuk berlatih lebih masa for the better outcome? And it's all depend on your determination. Pandai-pandai diorang lah kan. HahaCuti midsem aku, kosong. Takde plan langsung. Tak pergi mana-mana pun and aku rilek kat rumah sahaja. Urm..yeah.

It was meant to be for the first april

I never really believe it's already April now. Happy birthday to April babiesss!Life has been good, okay and I'm thankful enough for what I have so far. Although there is certain times when I complained on things,  I thanked God for giving me guilt. :-)Well oh well! What is waiting us in April? Aha! Correct!! Our mid-term break is finally approaching and my plan for having a trip with bandmates to Kedah is slowly happening! I can't wait for next week! XD MAY ALLAH BLESS ALL OF US. oh, kemain hah haritu rasa nak pindah keluar dari rumah sewa sebab panas yang melampau. Tapi entahla, dengan rahmat ALLAH SWT, Dia menurunkan hujan so that suhu cuaca lagi rendah dan, kami selesa dengan cuaca sekarang..Nak g tengok dc dc dc - sgtttttttt