Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2012

DRUM COMPETITION (TRAINING VERSION)

Assalamualaikum! :D
i seriously took a very longgg time to post this thing kan? HAHA. sori =.=

So, lepas final paper for my final semester kat Machang tu, kitorang terus start sesi training secara hard core untuk DC team for two weeks. bermula dari satu hingga duabelas April. players untuk dc seramai 16 orang + 10 orang komander iringin a.k.a penyibuks LMAO; involved dalam program latihan intensif ni.

players POV : selama dua minggu tu kami bangun pagi, streching, training, makan, training, makan, training, tidur.

penyibuks POV : selama dua minggu tu kami bangun pagi atau lambat sikit, ke hulu ke hilir siapkan side works, bagi players makan, jahit baju, make sure dc stuffs are well prepared, tidur. 

eh, nampak macam penyibuks lagi banyak kerja ni kan? HAHA. no lah, masa players training bagai nak rak tu, kami best jer dok online ke, tgk movie ke, etc. :P ANYWAYS, pictures speak louder kan? ^^

complete players tanpa drum major. masa ni tengah menggoreng lagu sesedap rasa. kami yang jauh …

Officially a Graduated Diploma Statistics Graduate.

Assalamualaikum wbt.. 
ALHAMDULILAH. syukur aku terhadap ALLAH SWT lepas tengok result untuk final exam haritu. :D Result sepatutnya keluar pukul 9am 27hb tu. tapi pukul 10pm 26hb tu aku dah bukak gmail aku and keep refreshing. HAHA. malam tu status kat facebook semua pasal countdown bila result keluar.
tunggu punya tunggu. refresh punya refresh. still tak ade. -.-" masa tu dah pukul 12 tengah malam. ramai kawan pakat dok tweet result dah keluar tapi bila aku check email aku, still tak ade. ais, nak tambah debaran ke apa? zz. Last-last, masa aku tengah rasa nak give up dah (ingat nak terus tidur and check keesokan harinya sahaja), aku pun ternampak ada satu mail kat SPAM aku. *DUPDAP*!
memang sah! dah tertera kat situ 2009****** - UITM EXAMINATION RESULT FOR SEMESTER 20122. O.o ada rupanya kau! haha. Jadi, dengan lafaz BISMILLAH..aku klik mail tu and walao~~

tediaaaa result aku. :')
never expected more than this. thanks Mom for never scold me whenever I told you my bad perfo…

Farewell Diploma Statistik :')

sorry, this might be the most late post i've ever made.

Assalamualaikum wbt..

last 31st March 2012 was my last day i spent as a Diploma in Statistics student with my  lovely gossipmates. walaupun tak cukup orang sebab mostly terus angkat beg balik rumah lepas habis last paper harituh, still ada lah jugak aktiviti terakhir kami buat. hehe :D

my brother sent me the car that evening since aku kena stay kat kampus for 16 more days lepas final exam disebabkan hal-hal yang tertentu. since malam tu aku takde kerja sangat lagi, and Yah, Masyi and Ctah belum balik lagi. we decided to go to KFC. haha :D aku pun teringat aku ada lagi voucher KFC yang bakal luput pada 1 April, so, kami pun pergilah makan kat KFC malam tu. DSLR pon ada... apalagi~camwhoring lah kami! hahaha :D enjoy okeh sebab malam tu tak ramai pun yang pegi makan kat KFC Machang tu.



lepas habis lepak kat KFC sampai lah kedai tu nak tutup (-.-") , kami round-round around bandar Machang. bosan punya bosan, kami teringat a…