Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2012
imma just stick to this blog forever. just because it has so many lovely memories. ;)

NEW FRIENDS!

sabtu lepas kami semua budak part three a.k.a pelajar baru degree wajib kena harus amik modul. well, memang semua budak uitm kena amik modul jugak macam mana pun. part yang best bila bermodul ni, time LDK (Latihan Dalam Kumpulan), kami dapat kenal kawan baru dari fakulti lain! XD aku memang crave sgt nak kenal manusia fakulti lain. dah bohsan tengok muka sama jeeee hari-hari dari diploma sampai degree ni. haha. jokess lovelies~^^

kami masuk dewan ceramah pukul 8.40++, agak lewat sebenarnya. tapi nasib baik penceramah tu baru je masuk so takde la nak kena bahan ke apa kan? heee. tapi sebab kelewatan ni, kami terpaksa duduk dkat depan and belah guys. Hais. memang takde la nak bergaloks kalau dah diorang tu ada depan belakang. aku la manusia paling bosan since aku dok paling tepi and paling senang nak get caught kalau main-main masa tu. tapi Alhamdulillah both sessions of speeches tu tak de lah membosankan macam yang aku fikir. ;D


masa break antara dua ceramah tu kitorang dijamu nasi lem…