Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

SPONTANEOUS KL TRIP

memang la selalu macam ni. kalau aku plan awal-awal any thing pun, last-last akan ada tak jadi nya. tapi kalau benda yang sehari dua baru terkeluar idea, 90% memang akan terlaksana. macam trip ni jugak lah. HAHA.
Ika ajak naik KL untuk weekend lepas sebab dia memang ada plan nak gi KL dengan kawan-kawan dia. aku tak nak ikut awal-awal tu sebab fikir kan kuliah yang baru jer start + fulus banyak kena guna untuk school,house n stuffs. tapi, dua hari sebelum bertolak tu aku bagi kata putus, petang tu kami beli tiket bas and the next night, kami naik bas ke KL ! -__-
trip ni tak diheboh kan sangat kat kawan-kawan. hanya yang terdekat sahaja yang tahu. haha. aku ngan ika naik bas bawak handbag je. sebab bajet, sampai KL pagi jumaat, sabtu malam dah nak balik dah. kebetulan ahad tu cuti Hari Malaysia, jadi kami takde kelas. :D 
breakfast with McDonald's hilir whatttttt. LMAOO.
disebabkan kami sampai KL awal pagi. mall pun belum bukak lagi. kami decide nak pergi lepak dekat Taman KLCC. …

BUDAK BARU WOOT WOOT.

ye aku dah selamat jadi pelajar baru balik! :D
kami satu rumah datang dua hari awal sebab nak masuk rumah baru + usha-usha laluan ke kelas. [padahal kampus dekat kb tu jehh]. sebab selesa sangat duduk rumah sewa tu, kami lewat untuk daftar. tak sempat pun aku nak daftar dah kena pegi dengar taklimat. hais. 
apa-apa pun, everything went smoothly although i hate the fact that my campus life is soo not so campus anymore. T_T TAPI, gambar kad matrik menjadi! puas hati! HAHA

hihik ;)