Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

lose weight journey ( i know it's lame)

it all started spontaneously when i hit the 'entry' button and signed up for the 'JOM KURUS MUSIM 2' by Kevin Zahri. It started at 15th March until 26th April. 6 weeks of busy weekends and all i can say is i'm lucky!
sebenarnya dah lama sangat dah aku nak buang lemak dalam badan, nak kuruskan badan, nak kurangkan berat badan tapi tak pernah berjaya. i even took 'supplements' like totalLife, coffee Lasindah, weight loss programs and the latest one was sd2. haha kemain ha mengaku now. tapi tu semua tak bertahan pun. 2 minggu hilang berat, 2 minggu lepas tu naik 2x ganda. serius!
tapi bila join program jomkurus ni, aku lose weight secara natural. dengan eatclean dan juga bersenam. 6minggu join program ni, aku dapat kenal many more people yang best-best yang ada matlamat yang sama ; nak kuruskan badan. dulu aku kurang keyakinan diri. jujur cakap. tapi bila join program ni, kami bersukan every weekend and share makanan apa yang patut makan, apa yang tak patut ma…