Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1433 Hijrah !

Assalamualaikum ! hihi :D


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN DARIPADA SAYA XERASANUSI.


haha. Alhamdulillah tahun ni beraya dengan bahagia dan meriah jugak. sepupu sepapat semua dah makin besar remaja dewasa dah. sekarang ni generasi kami pulak yang lead the mood in families. first raya, macam biasa aku beraya dengan both sides of my families. belah pa n ma. dua-dua belah family ni best in their own way. Alhamdulillah ya ALLAH SWT sebab bagi kesihatan yang terbaik untuk kami sekeluarga.
second, third and the whole week of eid memang terbaik lah. sampaikan baju yang molek alah longgar tu jadi ketat. naik stress aku. T_T

p/s : raya tahun ni best sebab dapat duit raya extra. budak baru nak masuk degree kan. heee :D

[SIDE UPDATES] MINAT MINAT!

1. Dato' Lee Chong Wei ; our nation hero that unite all of us. i'm proud of him :')
2. Robie Van Persie ; no not a fan of him. but his arrival at Man United is something. 
3. Im Ji Gyoo ; currently watching 2011 KDrama, The Greatest Love and he is ♥_♥
4. BEAST ; released their Midnight Album not long before and they are currently my best idol group spazz-release-tension namjadeul~!!
5. Kim XIA Junsu : released his repackaged Tarantallegra album with additional single, Uncommitted. he is always my ♥, the songs too. [ not the MV thou. T.T ]

"this is kimwalnut reporter, back to the studio.  숗~ㅋㅋ"

Ramadhan & the lovebirds~♥

ASSALAMUALAIKUM ! ^_^

aku tahu aku ni pemalas sangat nak hupdate-hupdate ini blog. sebelum aku start kerja sepanjang hari ni ; which is simpan bilik, buat biskut & keks, tolong-tolong ma apa yang patut, aku nak hupdate sikit eh.

Alhamdulillah Ramadhan dah sampai ke penghujungnya. Alhamdulillah juga tahun ni dapat cipta rekod baru ; PUASA PENUH (yay!). Alhamdulillah, walaupun mungkin tak sebanyak orang lain, aku make effort in worshipping ALLAH SWT. Banyak benda yang bermain di fikiran sepanjang bulan ni. Hari-hari muhasabah diri sampai rasa diri ni hina sangat di mata ALLAH SWT. Tak putus-putus berdoa agar diberi hidayah-Nya..insyaALLAH. dan, Alhamdulillah badan sentiasa sihat sepanjang bulan sebelum Ramadhan, sepanjang Ramadhan dan harapnya is berkekalan sehingga akhir hayat. Amin.

Ramadhan tahun ni banyak episod n cerita-cerita yang fresh dari tahun lepas. 5 kali berbuka kat luar bersama kawan-kawan. 1st dengan girls dari semeza. 2nd Ika,Due,Mat,Alip&Ajam. 3rd dengan Yah&…